Jovan Stojanović

Jovan Stojanović

CEO
DIRECT MEDIA United Solutions

Marketing i komunikacije
Nove paradigme marketinga za mala i srednja preduzeća

Jovan Stojanović je CEO DIRECT MEDIA a United Solutions, vodećeg regionalnog medijskog sistema koji posluje u sklopu United Grupe i domaćim i lokalnim partnerima pruža komunikacijske, medijske i advertajzing usluge u osam zemalja regiona.

Sa više od 20 godina iskustva u advertajzingu, Jovan važi za jednog od najboljih poznavalaca medijskog i marketinškog biznisa na ovim prostorima. Započeo je karijeru u marketingu 2001. godine kada se pridružio Direct Mediji odmah po njenom osnivanju. Prošao je kroz sve sektore agencijskog poslovanja, da bi zbog ostvarenih rezultata 2009. godine postao direktor najpre beogradske kancelarije DIRECT MEDIA United Solutions, a onda i celog komunikacijskog sistema koji se smatra najuspešnijim u regionu.

Diplomirani je inženjer mašinstva.

Svojom najvećom snagom i privilegijom smatra to što vodi 250 zaposlenih, iskusne i stručne timove, koji stalnim radom na kvalitetu i inovacijama razvijaju komunikacijsku i medijsku industriju u Srbiji, podjednako kao na svim ostalim tržištima na kojima Direct Medija posluje.

Predsednik je IAA Serbian Chapter, srpskog ogranka internacionalne oglašivačke asocijacije.

Agenda