NEBOJŠA MATIĆ

NEBOJŠA MATIĆ

CEO
Mikroelektronika

Studija slučaja:
Primer dobre prakse – domaća, a svetska kompanija

Mikroe je kompanija osnovana 2001. godine koja proizvodi čitav niz razvojnih alata za sve najrelevantnije arhitekture mikrokontrolera. Time - saving, odnosno alati koji štede vreme su ono što proizvode na dnevnoj bazi.

Kompanija je posvećena odličnim, pouzdanim i potpuno opremljenim hardverskim i softverskim proizvodima koji pomažu inženjerima da brzo obave posao.

U Mikroelektonici su sebi postavili cilj – jedan proizvod dnevno. Prateći ovaj zadatak kompanija je uspela da razvije više od 1,700 proizvoda, a ta brojka i dalje raste.

Najpoznatija linija proizvoda Mikorelektronike su revolucionarne periferne pločice Click boards ™, kojih su do sada stvorili preko 900.

Kako kažu, veruju da bi u svetu koji se brzo menja pozitivan uticaj trebalo da bude svačiji cilj. Zbog toga su njihove linije proizvoda dizajnirane da ubrzaju razvojne procese (za svakoga, od iskusnih inženjera, studenata do početnika i entuzijasta). Uvođenje višeg kvaliteta radnog veka i pomoć u postizanju više slobodnog vremena je srž Mikroe dizajna.

Mikroe u kreiranju proizvoda teži bržem dobijanju rezultata sa beskompromisnim kvalitetom, i vodi korisnike ka embedded savršenstvu.

Agenda